FESTIVAL

DSC_6882
_DSC5330 copia
_DSC5269

Neix Culturefest, La Brava, el festival d’oci cultural que vol retre homenatge a la Costa Brava

Dels dies 2 al 12 d’Agost, la població de Calonge i Sant Antoni acollirà la primera edició del Culturefest, La Brava.

Després de mesos d’organització s’ha presentat en roda de premsa el: Culturefest, La Brava, el primer festival d’oci cultural que vol retre homenatge a la Costa Brava. Aquest festival que neix amb la vocació de créixer i consolidar-se s’ha organitzat des de l’ajuntament de Calonge i Sant Antoni, juntament amb la marca de cervesa La Brava Beer i el suport de la diputació de Girona, Patronat de Turisme Costa Brava amb la finalitat de ser  “l’emprempta de la Costa Brava”.

El festival pretén entretenir al públic assistent amb activitats d’oci cultural concebudes per a conèixer millor la Costa Brava i el seu entorn, així com els valors que s’hi transmeten de respecte pel territori. Els assistents hi trobaran diferents zones diferenciades que aniran des de la música, fins la gastronomia, tallers, exposicions, art en directe, cinema a la fresca, ioga, una zona infantil i una zona de relax creada amb materials reciclats i no contaminants on contemplar les postes de sol des d’un lloc privilegiat com es el Collet de Calonge i Sant Antoni.

Durant els 11 dies que durarà el festival es pretén que hi passin tot tipus d’activitats així com molts tipus de visitants. Des dels més menuts que trobaran una zona d’oci infantil ecològica i tallers especialment concebuts per a ells com els d’arquitectura o ceràmica o activitats per a més adults com un petit room escape inspirat en la Costa Brava, unes classes de iogabeer amb la Brava Beer, cervesa inspirada en la Costa Brava o la final del Concurs Red Costa Brava sobre vídeos submarins de la Costa Brava entre altres.

La part musical es vol que formi part com una de les sorpreses i per tant no es desvetllarà fins just un mes abans del festival, és a dir, el 2 de Juliol. Si que se sap que hi haurà dues zones diferenciades i que la zona principal anirà en gran part de la ma dels 40 Principales del grup Prisa i que l’espai més privat del festival, anomenat: L’Espai la Brava comptarà amb Solar Sounds Events per la seva animació.

Per estar informats de tot plegat s’han creat xarxes socials i una web informativa (www.culturefest.cat) des de la que es podran comprar les entrades anticipades en breu. Compten que passin pel festival més de 25000 persones per la gran varietat d’activitats que s’hi faran i alhora s’informarà als assistents de tot tipus d’activitats d’oci que es poden fer a al llarg de la Costa Brava. Per últim, comptarà amb  zones gastronòmiques on poder sopar i així degustar part de la cultura gastronòmica per la que es coneix el nostre país i aquesta zona en particular.

Per tant, aquest festival fa que l’agenda cultural de Girona i en especial de la Costa Brava quedi més que sortida per aquest estiu i els que venen. Deixaran empremta.

En aquesta primera edició, el Culturefest ha estat concebut per estar obert al públic de 17:30h a 01h i per oferir una gran i variada oferta d’oci cultural.

  • Oci Cultural en forma de concerts
  • Oci Cultural en forma de dansa
  • Oci Cultural en forma d’activitats lúdic-esportives
  • Oci Cultural en forma de gastronomia
  • Oci cultural en forma de Tallers
  • Oci cultural en forma de punt d’informació
  • Oci Cultural relaxant i ecològic.